Casus Telefon Dinleme

Yazar tech boy on 14 Aralık 2014 Pazar | 21:09

Casus telefon dinleme programları denince akla gelen yazılımlar özellikle android ve ios işletim sistemli cep telefonlarının uzaktan takibie ve dinlenmesine imkan sağlayan yazılımlardır. Bu yazılımların bir çok çeşidi bulunmaktadır, genellikle dünya genelinde online olarak satışı bulunan bu yazılımlar aslındacasusluk yapmak içindeğilde ebeveynler veişverenler için üretilmiş yazılımlardır.
İsimlerindende çağrışım yaptığı üzere casus yazılım denmesinin asıl sebebin bu yazılımların yüklendikleri cep telefonlarında istenildiği taktirde kullanıcısı tarafından görünmez yapılabilmelerinden kaynaklıdır.

Evet bu casus telefon dinleme yazılımların çoğu yükleme sırasında kullanıcısına iki opsüyon sunmaktadır bu opsiyonlardan birincisi görünür mod diğeri ise gizli kalma modudur. Eğer kullanıcı gizli kalma modunu seçip yükleme yaparsa yazılım yuklendiği cep telefonunda arka planda gizli bir şekilde çalışıcak ve telefon kullanıcısına çalıştığına dair herhangi bir uyarı vermiyecektir.

Bu yazılımlar sayesinde aileler çocuklarının güvende olup olmadıklarını her an cep telefonlarından gelen veriler sayesinde kontrol edebilecekler ve işverenlerde çalışanların performanslarını bu yolla daha kolay bir şekilde ölçebilecektirler.
Casus telefon dinleme programları alanında dünya geneline baqktığımızda en popüler yazılımlar olarak karşımıza çıkan programlar mspy ve flexispy yazılımlarıdır, bu iki yazılımdada birçok fonksiyon bulunmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
flexispy | mspy |telefon dinleme programı
Copyright © 2013. Apk Hilesi - Tüm hakları saklıdır. Kaynak link gösterilmeden kopyalama yapılamaz!..