Android Çiftlik Oyunları

Yazar Adsız on 8 Eylül 2014 Pazartesi | 11:49














Herkesin çok sevdiği çiftlik oyunları ilk olarak facebook.com ile sosyal ortam popüler olmaya başladı, daha sonra artık tek başına bu oyunlar için kurulan internet siteleri ortaya çıkmaya başladı,

en son olarak da android akıllı telefonların çıkmasıyla birlikte akıllı telefonlardaki yerine hızlı bir şekilde aldı. Android telefonu olan çoğu insan artık online oyunlara yöneliyor. Android çiftlik oyunları da bu oyunlar bir tanesi. Eminim sizde android çiftlik oyunlarını çok seveceksiniz. Henüz oynamamışsanız mutlaka oynayın derim.



  

     Android telefonların yanında diğer akıllı telefonlarda da çiftlik oyunlarını oynamanız mümkün. Örneğin ios işletim sistemini kullanan iphone ile oynayabilirsiniz. İphone çiftlik oyunlarıda aynı şekilde size aynı zevki verecektir. Bunların yanında nokia win8 işletim sistemli akıllı telefonlarda da bu oyunu oynayabilirsiniz. Nokia çiftlik oyunlarında da yine aynı tadı alacağınızdan eminim. Çiftlik oyunlarının bu kadar sevilmesi ve her kategoride üst sıralarda yerini almasının sebebi bence insanı özüne döndürmesidir. İnsan hep kırsal yaşama özenti duymakta fakat bunun hiç farkında değil, bu tür oyunların ülkemizde üst sıralarda olması bunu göstermektedir. Çiftlik oyunu oynamak istiyorsanız size tavsiyem Green Farm 3 indirip oynayabilirsiniz. Birdaha ki yazımızda görüşmek üzere iyi oyunlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
flexispy | mspy |telefon dinleme programı
Copyright © 2013. Apk Hilesi - Tüm hakları saklıdır. Kaynak link gösterilmeden kopyalama yapılamaz!..